Ontdek de smaak van Zuid-Tirol

Zuid-Tirol is méér dan zijn 1.000 km perfecte pistes. Lekker eten, dat doe je er ook overal! Er zijn niet minder dan 19 sterrenrestaurants met in totaal 25 Michelinsterren! Chefs kiezen voor lokale, seizoensgebonden ingrediënten, die mee profiteren van de 300 zonnige dagen per jaar. Proef op en naast de pistes van Zuid-Tiroolse gezelligheid, de charme van de Dolomieten en de heerlijke mediterraanse keuken met alpiene invloeden. En dat in het midden van een Unesco-werelderfgoed-site! Smakelijk!

Het heerlijke Zuid-Tirol

Wat is het leven zonder heerlijke gastronomie? Ontdek hier de 3 smakelijkste activiteiten van Zuid-Tirol:

 • Yak & Yeti in Sulden/Solda is een opmerkelijke plek, waar de Tiroler keuken werkt met het vlees van Tibetaanse yaks.  Lees meer!
 • De Oberholz-hut in Obereggen biedt je heerlijke maaltijden aan op 2.096 m hoogte, met een 360° panoramauitzicht. Reserveer nu!
 • Swing on Snow, da’s 8 dagen muziek in Seiser Alm en in de dorpen aan de voet van de berg Schlern. Bekijk het programma!
Verrukkelijk smullen in Zuid-Tirol
Hoe geraak je in Zuid-Tirol?
 • Met de auto
  Zuid-Tirol ligt op ongeveer 1.000 km van Brussel. Rijd via Duitsland en Oostenrijk over de tolplichtige Brennerautobahn.
 • Met de trein
  Reis met de trein via München naar Bolzano/Bozen.
 • Met het vliegtuig
  Vlieg vanuit België naar de dichtstbijzijnde luchthavens Innsbruck, Verona, München, Milaan of Venetië.
Nieuwsbrief abonneren

Elke maand de beste vakantieaanbiedingen Bijzondere ideeën voor uw vakantie in Zuid-Tirol Indrukwekkende foto’s en video’s

Veilig reizen